Ingyenes szállítás 25000 Ft feletti vásárlás esetén, alatta 990 Ft-tól.

Játék & távirányítós modell Kérdésed van?
+36-70/224 90 89

 

Syma W1 Pro Explorer - GPS, 4K, hazatérés, brushless motor, kamera irányítás kézmozdulattal
Syma W1 Pro Explorer - GPS, 4K, hazatérés, brushless motor, kamera irányítás kézmozdulattal
68 900 Ft

Syma W1 Pro Explorer - GPS, 4K, hazatérés, brushless motor, kamera irányítás kézmozdulattal

Syma W1 Pro Explorer - GPS, 4K, hazatérés, brushless motorok, kamera irányítás kézmozdulattal  a távirányítóról fel-le dönthető FPV (wifi) kamera, lebegés.

Specifikáció

Hosszúság: 27 cm
GPS kapcsolat
Optikai áramlás pozicionálás
Repülési útvonalterv
Repülési útpont terv
Követés (Follow Me) funkció
6 tengelyes giroszkóp, amely stabil lebegést és repülést tesz lehetővé
Rugalmas rotor védők
Automatikus fel/leszállás
Automatikus magasságtartás
Automatikus hazatérés
FPV (előképes) irányítás
Telefonnal/tablettel is irányítható
Állítható sebességi fokozat (lassú-gyors)
Headless mód
Beépített akkumulátor és rotor védelem
Fényképek és videó készítésére alkalmas kamerák (Első kamera: 4K és Alsó kamera: HD)
Működési frekvencia: 2,4 GHz
Video átvitel: 5,8 Ghz
2 frekvencia: 2,4 – 5G (manuálisan állítható régió alapján)
LED jelzőfények (szürkületben, vagy sötétben is kiválóan irányítható)
A drón törzsén található visszajelző fény tájékoztat az akkumulátor energiaszintjéről
Kefe nélküli motor az erő es gyorsaság biztosítása érdekében
MV lehetőségek: alkalmazásban szerkesztheted es akar meg is oszthatod a rögzített tartalmat
Az akkumulátor töltési ideje: 270 perc
Repülési idő: kb. 17-18 perc 
Hatótávolság: kb. 250 m 
Rendelhető
68 900 Ft
Részletek

Syma W1 Pro Explorer

Ebben a drónban minden funkciót megtalálsz, amit a gyártók a drónokba fejlesztettek az elmúlt évtizedben.
Én a legjobban a brushless moronak örülök a gyorsaság miatt, de az autómata repülést kedvelők és a profi videó / képkészítők is megtalálják azokat a funkciókat, amikre szükségük lehet.

 

Bemutató:

 

GPS kapcsolat 

Szinte minden felsőbb kategóriás drón rendelkezik GPS kapcsolattal, az Syma W1Pro esetében sincs ez másként. A GPS-es drónok a felszállás előtt több műholdhoz is kapcsolódnak, és a repülés során folyamatosan kommunikálnak velük, így végig nagyon stabilan és pontosan lehet irányítani a gépet. A repülés során tájékoztatást kapunk a gép aktuális magasságáról és az akkumulátor töltöttségi szintjéről is. 

 

4K kamera 

A drón kamerája, akár 4K felbontású videók és fényképek készítésére képes.  A repülés során rögzített videók és képek a telefonunk alkalmazásába mentődnek, azonban Micro SD kártyát is helyezhetünk a drónba. A front kamera alap esetben FULL HD-ban rögzít, azonban 4K-s videókat az új  5.0 szabványú, UHS (U) 3 jelölésű  Micro SD kártyára tudunk csak rögzíteni, a nagy mennyiségű adatátvitel miatt.

Első kamera: 4K 

Alsó kamera: HD 

 

Optikai áramlás pozicionálás 

Az elmozdulás következtében a pixelek nem változtatják meg intenzitásukat, így a drón mozgás közben stabil, tű éles kép- és videó felvétel készítését teszi lehetővé.

 

Gesztus vezérlés 

Videófelvétel indításhoz és fénykép készítéséhez elegendő csupán a drón első lencséje elé tartani a kezünket a megfelelő gesztus kéztartással 3 mp-ig és automatikusan, az utasításnak megfelelően rögzíteni kezdi a képet vagy videofelvételt.

 

FPV (élőkép) irányítás 

 Az FPV nézet (First Person View) lényege, hogy a drónban található kamera által látható képet valós időben láthatjuk a telefonunk kijelzőjén. Ez a technológia hasonló élményt ad ahhoz, mintha mi magunk ülnénk a gépben és onnan irányítanánk azt.

 

Automatikus hazatérés 

A távirányítóról vezérelve egyetlen gombnyomásra visszatér hozzánk a drón. Ugyan ez a "biztonsági hazatérés" akkor is megtörténik, ha a gép esetleg nem érzékelné stabilan a távirányító jelét (6mp), vagy ha az akkumulátora töltöttségi szintje nagyon alacsonyra csökken.

 

Repülési módok

 

Egy helyben körözés

A drón végig felénk fordulva köröz körülöttünk 

 

Útvonal repülés

Jelöld meg a telefonod kijelzőjén látható térképen azt az útvonalat, amelyeket szeretnéd, hogy érintsen a drón. Utána a gép magától végig repül a beállított útvonalon.

 

Útpont repülés

Jelöld meg a telefonod kijelzőjén látható térképen azokat a pontokat, amelyeket szeretnéd, hogy érintsen a drón. Utána a gép magától végig repül a beállított útvonalon.

 

Követő funkció (Follow Me)

Amennyiben a drón minimum 10 méter távolságra van tőled, egyetlen gombnyomással aktiválhatod a funkciót, majd a gép követni fogja a pilótát.

 

Automatikus fel-leszállás 

A kezdő pilótáknak kis időre és némi tapasztalatra van szükségük ahhoz, hogy ráérezzenek és megszokják a drónjuk repülési tulajdonságait, ezért a fel és leszállás a bonyolultabb manőverek közé tartozik. Ha szeretnéd, hogy ezekkel ne kelljen foglalkoznod, a távirányítóról vezérelve, egyetlen gombnyomásra a drón elvégzi azt helyetted.

 

Automata magasságtartás 

A beépített barométeres szenzornak (folyamatosan méri a légnyomást) és a műholdas GPS kapcsolatnak köszönhetően stabilan lebeg, a távirányítóhoz szinte hozzá se kell érnünk az aktuális pozíció tartásához. A drón irányítása könnyebbé, kamerájának élőképe egyenletesebbé és tisztábbá válik.

 

Beépített, 6 tengelyes giroszkóp 

Rendkívül stabil repülési tulajdonságokat eredményez.

 

Headless mód 

Egy különleges és egyszerű irányítási mód kezdőknek, amelynek lényege, hogy használatakor nem kell figyelnünk arra, hogy merre néz a drón, az irányító karokkal mindig a kívánt irányba tudjuk irányítani azt. Tehát, ha például hátrafelé vezéreljük az irányító karral, nem hátrafelé fog haladni, hanem mindig felénk fog közelíteni, attól függetlenül, hogy merre áll az eleje. Ha előre vezéreljük az irányító karral, mindig egyenesen távolodni fog tőlünk. A balra és a jobbra irányítás is ugyan így működik.

 

Akkumulátor és rotor védelem 

A drón akkumulátor túlmerülés elleni védelemmel van ellátva. Használat közben a gép LED világítása villogva jelzi számunkra az akkumulátor merülését. Ilyenkor a gép automatikusan elindul a pilótája felé. Nem gond, ha nem érünk időben vissza, az W1Pro automatikusan leszáll, mielőtt eléri az akkumulátora a kritikus feszültségi értéket. A rotorok azonnal leálnak, ha beleakadnak valamibe, így védve a drónt a sérülésektől.

A drón akkumulátora egy mozdulattal kivehető és cserélhető, így ha több akkuval rendelkezünk, nem kell megvárnunk a következő repüléssel azt, hogy a gépből kivett feltöltődjön. Az akkumulátort akár számítógéphez csatlakoztatva is egyszerűen feltölthetjük a készletben található USB csatlakozós töltőkábel segítségével. 

 

Telefonos irányítás 

Android (minimum 5.0 verzió) és iOS (minimum 8.0 verzió)rendszereken is ingyenesen letölthető a SYMA AIR alkalmazás, amely nem csak az FPV (élőkép) vezérléshez szükséges kapcsolatért felelős, hanem egyéb számos hasznos funkcióval rendelkezik. Az egyik legfontosabb, hogy akár magát a drónt is irányíthatjuk a telefonunk, vagy tabletünk segítségével, így a készletben lévő távirányítót sem feltétlenül szükséges használni, kinek mi a szimpatikusabb. Amikor aktiváljuk a telefonos irányítást, választhatunk, hogy a kijelzőn érintéssel, vagy az eszköz mozgatásával (gravitáció

Adatok
Szállítási költség:
ingyenes
Garancia:
12
Gyártó:
Syma
Cikkszám:
Syma-W1-Pro-Explorer
Kiegészítő termékek
Vélemények
Segíts másoknak és írd meg te elsőként a véleményed a termékről!