Ingyenes szállítás 25000 Ft feletti vásárlás esetén, alatta 990 Ft-tól.

Játék & távirányítós modell Kérdésed van?
+36-70/224 90 89

 

ÚJ

Xiaomi Mijia-Intelligens Rubik kocka, Applikációs segítséggel

Termék neve: Intelligens Rubik kocka
2. Termék modell: XMMFO1JQD
3. Alkalmazható életkor: 6 éves és annál idősebb
4. Akkumulátor típusa: CR1632 gombos akkumulátor
5. Támogatási rendszer: Android 6.0 vagy iOS9.0 és újabbverzió
6. Fő anyag: ABS
7. Üzemi hőmérséklet: 0 ~ 40C
8. Nettó súly: 100g
9. Termék mérete: 57x57x57mm
10. Vezeték nélküli kapcsolat: Bluetooth 5.0 verzió
Nincs raktáron
12 900 Ft
Részletek
Az okos Rubik kockához nem kell semmi különleges kiegészítő. Így a csomagban csak magát a terméket kapjuk. Az okos funkció a szenzorokban és a vezeték nélküli kapcsolatban rejlik, amivel a kockát a termék szoftverével a mobiltelefonunkkal kapcsolhatjuk össze.

A Mi smart Magic Cube alkalmazását használhatjuk ahhoz, hogy összekapcsoljuk azt a telefonunkkal a 3D-s segédlet segítségével. Az alkalmazás már arra is képes, hogy valós időben nyomon kövesse azt, hogy épp merre forgatjuk a kocka tengelyeit. Ennek köszönhetően pedig, ha elakadunk, akkor kérhetjük az alkalmazás segítségét is, hogy melyek azok a lépések, amelyek a cél felé vezetnek minket és újra összeállíthatjuk a Rubik színeit.

A Rubik kocka energiatakarékos Bluetooth 5.0 kapcsolaton keresztül csatlakozik a mobiltelefonunkhoz, amihez egy elem szolgáltatja az energiát. Szerencsére figyeltek az alacsony energiahasználatra is, így amikor épp nem pörgetjük a Rubik kocka oldalit, akkor pár másodperc után automatikusan inaktiválja magát. A bekapcsoláshoz csak el kell tekernünk valamelyik oldalát, amit egy hangjelzés kísér.

A 3D-s alkalmazásnak köszönhetően, ha élünk az app segítségével, hogy ki tudjuk rakni a megfelelő oldalakat, akkor kiszámolja hány lépés kell hozzá, hogy mindezt véghezvigyük. Ehhez pedig egy vizuális segédletet is ad, hogy merre fordítsuk az adott oldalakat. Ha hibázunk, plusz egy lepéssel többet kell tennünk. Természetesen nem csak gyakorlásra használható, hanem akár időre versenyezhetünk is a telefonos alkalmazás stopperének köszönhetően.

A gyártói adatok szerint az alacsony energiafelhasználásnak köszönhetően, ha minden nap 1 órát használjuk, akkor is 1 teljes évig képes elenni egy darab elemmel, amit a kockát szétpattintva cserélhetünk ki.
Bemutató videó:

Adatok
Szállítási költség:
790
Garancia:
12
Gyártó:
Xiaomi
Cikkszám:
Xiaomi_Mijia-XMM0FO1JQD
Vélemények
Átlagos értékelés:
4 (1 vélemény)
(0)
(1)
(0)
(0)
(0)
A visszajelzések nagyon fontosak nekünk és a vásárlóink számára.
Ha véleményt írsz, 1000 Ft-os kuponnal köszönjük meg!
Véleményt írok!
Ilona
2021.06.21
Ha sikerül az applikációt feltelepíteni és összehangolni a kockával, akkor segíti a kocka kirakásának tanulását, illetve mutatja a megoldást.
Előnyök: Jó minőségű Rubik kocka, ha sikerül az applikációt feltelepíteni, akkor jól működik
Hátrányok: A kockához egy kínai nyelvű, használhatatlan leírás van csak csomagolva. Sok kutakodás után nagyon körülményesen lehet letölteni és aktiválni az applikációt úgy, hogy a Google-s telefonon engedélyezni kell az ismeretlen alkalmazások telepítését, így nem biztonságosként kezeli.