Ingyenes szállítás 30.000 Ft feletti vásárlás esetén, alatta 990 Ft-tól.

Játék & távirányítós modell Kérdésed van?
+36-70/224 90 89

 

Átlagos értékelés:
5 (3 vélemény)
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
A visszajelzések nagyon fontosak nekünk és a vásárlóink számára.
Ha véleményt írsz, 1000 Ft-os kuponnal köszönjük meg!
Edit
2022.01.14
Szuper kis autó, remek terepjáró. Nagyon jól alkalmazkodik a változó terepviszonyokhoz, az akkumulátor is jól bírja. Kitűnő játék a 6 éves kisfiamnak és a 12 éves lányom is jól elszórakozik vele. A kiszállítás is gyors, pontos volt.
Előnyök: Gyorsan megy, akkumulátor jól bírja, rugalmas, átalakítható,
Hátrányok: Nem tapasztaltam.
Dávid
2021.11.07
Szuper kis játék. Minőségi benyomást kelt. Kellően gyors és fordulékony. Az akkumulátor üzemideje is elég hosszú, (30-40 perc) ami nálam fontos szempont volt. Kisfiamnak nagyon tetszik, hogy gombnyomásra átalakul és ha megfordul, akkor is lehet vele tovább száguldozni. Mind a négy, puha gumiból készült kereke hajtott és így könnyen megkapaszkodik a tereptárgyakban. Jó móka.
Előnyök: Minőségi anyagok. Strapabíró szerkezet. Hosszú akkumulátor üzemidő.
Hátrányok: Minden alkalommal ki kell szerelni az akkumulátort a töltéshez. Remélem a csatlakozókkal nem lesz gond.
Barbara
2021.02.13
A négy éves kisfiamnak vettem ajándékba. Azért erre a kocsira esett a választásunk, mert szerintem az fontos hogy a játékidő ne 10-15 perc legyen mint más modelleknél, hanem akár háromnegyed óra is. És ebben, vagy egyéb más tulajdonságában sem csalódtunk. Felnőttek és gyerekek is egyaránt élvezik a játékot. Egy igazi terepjáróról van szó, ami átmegy mindenen. Sokkal jobb megoldásnak tartom egy gyerek számára mint egy egyszerű távirányítós autó. És ezt a modelt nem találtam meg más weboldalakon. Természetesen , négy éves gyerek nem tudja még olyan szinten irányítani mint egy felnőtt de így is jól szórakozik vele. Lakásban is vagy kertben is, ami a karantén alatt egy nagy előny.
Magával a Glimpivel is nagyon megvoltunk elégedve. A házhozszállítás nagyon gyors volt, a visszacsatoló emaileket pedig rendszeresen kaptuk. Nekem szimpatikus az is hogy miért kezték el ezt a weboldalt csinálni. Sokkal szívesebben vásárolok egy olyan oldalon ami egy kis, családias a vállalat mint egy nagy mega cég.
Előnyök: Hosszú játék idő, strapabíró konstrukció
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadtad el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza