Ingyenes szállítás 30.000 Ft feletti vásárlás esetén, alatta 990 Ft-tól.

Játék & távirányítós modell Kérdésed van?
+36-70/224 90 89

 

Dinoszaurusz versenypálya - 2 autó, 8 figura, ajtó, híd, 144 db-ból áll, 3 éves kortól
Dinoszaurusz versenypálya - 2 autó, 8 figura, ajtó, híd, 144 db-ból áll, 3 éves kortól
15 900 Ft

Dinoszaurusz versenypálya - 2 autó, 8 figura, ajtó, híd, 144 db-ból áll, 3 éves kortól

Dinoszaurusz versenypálya - 144db rugalmas pálya 2 dinó autó, dinoszaurusz világverseny építés, 8 dinoszaurusz figura, jumbo dinoszauruszfej, dinóajtó és híd. Ajánlott kisgyermekeknek, fiúknak és lányoknak egyaránt.

Méretek: 33 x 25.4 x 12.7 cm
Súly: 1300 gramm
Ajánlott életkor: 3 év és felette
Gyártó: DINOTRONICRaktáron. Szállítás: 1 nap.
15 900 Ft
Részletek

Jurassic Parkos Dinoszaurusz versenypálya 
Voom, Voom. A motor hangja a Jurassic Dinosaur Parkból. 2 dinoszaurusz autó versenyez. Kirepülnek a dinoszaurusz szájából, bekopogtatják a dínóajtót, felmásznak a függőhídra, és át az Y-pályán. A végén visszatérnek a visszaforduló állomásra, és újrakezdik a versenyt.


Készítsd el saját dinoszaurusz pályád
A csomag 144 db rugalmas pályát tartalmaz. Könnyen össze- és szétszerelhető. A gyerekek kreativitásukat felhasználva építhetnek egy nekik tetsző pályát. A pályaelemek dinamikusak, jobbra-balra forgathatók. Nagy rugalmassággal rendelkeznek, és új pályaelrendezéseket lehet tervezni a különböző változtatásokhoz.


174 DB Jurassic Style kiegészítők
A játékkészlet minden tartozéka Jurassic stílusú dizájnt használ. 2 nagy dinoszaurusz figura és 6 kis 
valósághűdinoszaurusz. A közlekedési táblához dinoszaurusz logó is tartozik. A jumbo dinoszaurusz fejének teteje nyitható. A pálya és a csomagban lévő összes alkatrész zöld árnyalatot használ.


Kreatív dizájn
A vasúti autós játékoknál az a legproblémásabb, hogy az autó nem tud megfordulni, mielőtt megállna. Professzionális tervezőnk gondosan megtervezte ezt az U-kanyarodó állomást. Automatikusan tud fordulni, amikor az autó ráfut. Az Y-Track segíthet az autó irányváltásában.


Dinoszaurusz autók 3 LED lámpával
Ez a készlet 2 klassz dinoszaurusz versenyautót tartalmaz. Mindegyikhez 1 db AA elem szükséges az indításhoz. Az autó dinoszauruszfej kialakítású, az autók szemei ​​és hátulja villogó LED-es lámpával. Az autó sebessége gyors. Ez a csomag tökéletesen megmozgatja a gyerekek gyakorlati képességeit, intelligenciáját, a világ ismeretét, és nem utolsó sorban távol tartja őket a videójátékoktól. :-)

Dinoszaurusz versenypálya

Adatok
Szállítási költség:
990
Garancia:
12
Gyártó:
Mini Todu
Cikkszám:
dinoszaurusz-versenypalya
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (2 vélemény)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
A visszajelzések nagyon fontosak nekünk és a vásárlóink számára.
Ha véleményt írsz, 1000 Ft-os kuponnal köszönjük meg!
Véleményt írok!
Mráv Nikoletta
2024.03.08
Nagyon szuper játék,olyan amilyet vártunkUnokaöcséim örülni fognak
Bán Zsuzsanna
2022.01.11
A játékot 3 és fél éves unokámnak rendeltem, aki imádja az autókat és a dinoszauruszokat. Ebben a játékban mindkettőt megtalálta, ezért rendkívül örült neki. A pálya összeállításában segítettek 5 és 7 éves unokáim, akiknek szintén kedvenc játékukká vált, már legalább 5 különböző variációban állították össze a versenypályát, és nagyon élvezik.
Előnyök: Fejleszti a kreativitást. A gyerekek fantáziájuk szerint állíthatnak össze különböző pályákat. Nagy kihívás úgy összeállítani a pályát, hogy a két autó ne ütközzön össze, de ezt az idősebb gyerekek meg tudják oldani.
Hasonló termékek