Ingyenes szállítás 30.000 Ft feletti vásárlás esetén, alatta 990 Ft-tól.

Játék & távirányítós modell Kérdésed van?
+36-70/224 90 89

 

Miért vásárolj nálunk

Termékpaletta

A glipmpijatek.hu online játék és modellbolt számos minőségi játékot kínál már pár napos kortól egészen felnőtt korig. Cégünk 2013 óta van jelen az online kerskedelmben, nevünkhöz fűződik még a szintén kiváló minőséget képvselő, de más jellegű tartalommal foglalkozó oldalak is:

www.blitzwolf.hu
www.ganzo.hu

Vásárlók által hitelesített e-shop

Rengeteg vásárló értékelte a szolgáltatásainkat pozitívan az Arukereso.hu weboldalon és a közösségi hálózatokon. Olvassátok el az értékeléseket és döntsetek. Ha már rendeltél tőlünk, akkor oszd meg a tapasztalataidat az Arukereso.hu oldalon Te is!

Gyors szállítás

Körülbelül a kínálatunk 90%-a megtalálható a saját raktárunkban és egy nap alatt bekerül a GLS futárszolgálat rendszerébe. A csomagod útját az e-mailben küldött csomagszámmal követheted nyomon. További információt a szállítás és fizetés oldalon találsz. Rendelésedet személyesen is átveheted Veresegyházon, vagy Budapest XIII. kerületében.

Minőségi és biztonságos játékok

Az internetes boltunkban található játékokat csak első osztályú gyártóktól szerezzük be. Ügyelünk arra, hogy az általunk forgalmazott játékok mind rendelkezzenek szükséges tanúsítványokkal a biztonságról és minőségről. Termékeink rendelkeznek CE tanúsítvánnyal, amely azt mutatja, hogy az adott játék megfelel az európai normáknak.