Ingyenes szállítás 30.000 Ft feletti vásárlás esetén, alatta 990 Ft-tól.

Játék & távirányítós modell Kérdésed van?
+36-70/224 90 89

 

Vásárlási útmutató

Kedves vásárló!

A gyorsabb és kényelmesebb vásárlás érdekében álljon itt a vásárlási útmutatónk, amely végigvezet webáruházunk vásárlási folyamatán a termék kiválasztásától kezdve, a rendelés menetén keresztül egészen a panasztételig vagy szerződéstől való elállásig.

Termék megrendelése

A játékok rendelése több módon lehetséges:

webáruházunkban: www.glimpijatek.hu,
e-mailen: info@glimpijatek.hu,
telefonon: +36 70 224 90 89,
Ha webáruházunkban szeretne vásárolni, az egyszerű útmutató néhány lépésben végigvezeti Önt az egész rendelés folyamatán.

Termék kiválasztása
Fiók létrehozása
Bejelentkezés
Kedvezménykupon megszerzése
Kedvezménykupon beváltása
Termék hozzáférhetősége
Fizetés

Termék kiválasztása

A termék kiválasztása nagyon egyszerűen a Főmenüpontban található kategóriák böngészésével lehetséges. Ha tisztában vagy azzal, hogy mit szeretnél rendelni, használd a jobb felső sarokba lévő Kereső -t, amibe bármit beírhatsz.

Ha nem tudsz dönteni, lépj velünk kapcsolatba az alábbi elérhetőségeken és mi segítünk!

Hívj a +36 70 224 90 89-es telefonszámon, vagy írj az info@glimpijatek.hu e-mailre.


Fiók létrehozása

A webáruházunkban való regisztrálás csak néhány másodpercet vesz igénybe és lényegesen felgyorsítja és egyszerűsíti a jövőbeni megrendelések kialakítását. Regisztrálni az oldal jobb felső részében található „Bejelentkezés/Regisztráció“ gombra kattintva lehet. A megjelenő új ablakban add meg a szükséges adatokat, amelyek kizárólag a rendelés feldolgozásánál és teljesítésénél valamint a számla kiállításánál lesznek felhasználva. Tiszteletben tartjuk vásárlóink személyi jogait, ezért adataidat bizalmasan és szakszerűen kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk. A vásárlás nem kötött regisztrációhoz, ám jelentős időt spórolsz a következő vásárlásnál és nem kérünk több adatot regisztrációnál sem.


Bejelentkezés

A fiókodba az oldal jobb felső részében található embert ábrázoló ikonra kattintva lehet bejelentkezni. A megjelenő ablakban a bejelentkezési név és bejelentkezési jelszó megadása után kattints a "Bejelentkezés" gombra. A bejelentkezés a rendelés kialakítása során is lehetséges a Szállítási adatok részben.


Kedvezménykupon megszerzése


Ha kedvezményre feljogosító kupont szeretne szerezni figyelje webáruházunkat vagy kövesse Facebook oldalunkat. A kupon érvényességét kínálatunk is befolyásolja. Bármilyen kérdés esetén lépjen velünk kapcsolatba a Játékbolt Mackójáték.hu facebook oldalunkon található online ügyfélszolgálatunk segítségével.


Kedvezménykupon beváltása

A kedvezményre feljogosító kuponkódot a megrendelés kialakításánál kell beírni. Egy vásárlás során csak egy kuponkód használható fel. A kuponkód státusza a megrendelés leadása után felhasználtra változik. A kuponkódot a megrendelés kialakítása során az első lépésben kell megadni.


Termék hozzáférhetősége

Termékeink adatlapján megjelenik a készlet információ is. Kivételesen, például a karácsony előtti időszakban megtörténhet, hogy raktárkészleten felüli rendelés következtében raktárkészletünk elfogy.


Fizetés

Webáruházunkban több fizetési mód áll rendelkezésére: banki átutalás, online bankártyás fizetés vagy útánvét. A kívánt fizetési módot a megrendelés kialakításánál add meg, ahol a szállítási költség is automatikusan kiszámítódik.


Termék kiválasztása

Gyermekedek keresel játékot? Szívesen segítünk, hiszen ezen a téren valóban nagy gyakorlattal rendelkezünk. N

Akciós termékek

A Vásárlóink számára igyekszünk minőségi játékokat kínálni kedvező áron. Ezért nálunk mindig attraktív akciókat találsz. Szeretnél örömet szerezni csöppségednek és egyúttal spórolni? Nézd meg aktuális akcióinkat.

Ajánlataink

Kiválasztani a megfelelő karácsonyi vagy születésnapi ajándékot nem mindig egyszerű. Ezért ajándéktippekkel várjuk kisfiúk, kislányok, kisbabák, kisiskolások vagy tinik és felnőttek számára. Termékeink megfelelnek a legszigorúbb teszteknek.

Termékek összeszerelése

Vannak olyan termékeink, amelyek összeszerelést igényelnek és vannak olyanok, amelyek együtt nőnek gyermekeddel és egyes részeiket fel illetve le lehet szerelni. Amennyiben termékeink összeszerelése gondot okozna, nézze meg oktató videóinkat.


Szeretném a vásárolt terméket visszaküldeni. Mit tegyek?

Ellenőrzés az áru átvételekor
A futártól átvett küldeményt gondosan nézd át. Amennyiben a kézbesített küldemény láthatóan sérült, a futárnál a sérülésről jegyzőkönyvet kell írni és erről minket e-mailben értesíteni. A vásárolt termék minőségét és teljességét a csomag átvételét követően azonnal vagy legkésőbb 24 órán belül ellenőrizze. A hiányos, törött vagy hibás termékről haladéktalanul tájékoztass az info@glipmijatek.hu email címen A 24 órás határidőn túl sajnos nem tudjuk garantálni a termék hiányosságára vagy annak meghibásodására vonatkozóan tett panasz elismerését.

Szerződéstől való elállás

Vásárlóként indokolás nélkül elállhat a szerződéstől a termék átvételétől számított 14 napon belül a Tt. 102/2014 sz. törvény 7.§-a értelmében. A szerződéstől való elállásról valamint az elállási jog érvényesítésének folyamatáról többet a Szerződéstől való elállás oldalon olvashatsz.

Panaszkezelés

A 12 hónapos jótállási idő a termék átvételének napjával kezdődik. A jótállási határidő alatt bármikor közölheted kifogásaidat az eladóval. A panaszkezelés feltételeiről többet a Panaszkezelés és termék elállási jog oldalon olvashatsz. A panaszkezelés folyamatának gyorsítása érdekében használd a panaszkezelési űrlapounkat.