Ingyenes szállítás 30.000 Ft feletti vásárlás esetén, alatta 990 Ft-tól.

Játék & távirányítós modell Kérdésed van?
+36-70/224 90 89

 

Dinoszaurusz versenypálya vulkánnal - füstölő vulkán, 2 autó, 8 figura, ajtó, híd - 256 db-ból álló szett, 3 éves kortól
Dinoszaurusz versenypálya vulkánnal - füstölő vulkán, 2 autó, 8 figura, ajtó, híd - 256 db-ból álló szett, 3 éves kortól
19 900 Ft

Dinoszaurusz versenypálya vulkánnal - füstölő vulkán, 2 autó, 8 figura, ajtó, híd - 256 db-ból álló szett, 3 éves kortól

Dinoszaurusz versenypálya működő vulkánnal - 256db-os szett vulkán, pálya, 2 dinó autó, 8 dinoszaurusz figura, jumbo dinoszauruszfej, dinóajtó és híd.
Ajánlott kisgyermekeknek, fiúknak és lányoknak egyaránt.

Méretek: 33 x 29 x 18.7 cm
Súly: 1500 gramm
Ajánlott életkor: 3 év és felette
Gyártó: DINOTRONICRaktáron. Szállítás: 1 nap.
19 900 Ft
Részletek

A 256 részes vulkán dinoszaurusz versenypálya tartalmaz egy vulkánt hanggal és valósághű füsttel (vízpára).


Ennek a játéksorozatnak a témája a vulkán. Ez a vulkán vonzó kitörési hangokkal és valósághű füst illúziójával rendelkezik mechanikusan generált vízgőz segítségével. A gyerek képzeletében a dinoszauruszok rohangálnak a pályán, hogy elkerüljék a vulkáni lávát. Átkelnek akadályokon, átmennek hidakon és végül egy biztonságos helyen találkoznak dínó barátaikkal.

Tartalom

- 204 db vágány
- 8db dinoszaurusz modell T-Rexszel és Spinosaurusszal
- 2db akkumulátoros dinoszaurusz autó
- 2 db rámpa
- 6 fa
- 2 db Y-csúszda
- 1 db labda
- 1db dinoszaurusz-kapu
- 1 db híd.

A gyerekek órákat tölthetnek a Jurassic Dinosaur Park felfedezésével ezzel a kiterjedt varázslatos pályakészlettel.

Összeszerelés
A Dinoszaurusz versenypálya játékkészletünk könnyen össze- és szétszerelhető. A rugalmas sínek csavarhatók és hajlíthatók, hogy különböző tervezési lehetőségeket kínáljanak. Serkenti gyermeke kreativitását és fantáziáját, valamint edzi a szem-kéz koordinációt. A több kiegészítő több formát és több szórakozást jelent.
Oktatójáték, amely támogatja a STEM megközelítést. Az építés és tervezés révén gyermeked fejlesztheti kézügyességét, szem-kéz koordinációját, számolását, válogatását, térbeli gondolkodását és kreativitását. 3 éves és idősebb gyermekek számára alkalmas.


A TÖKÉLETES AJÁNDÉK A GYEREKEKNEK
A DINO SONO játékok kiváló minőségű, tartós műanyagból készülnek, amivel biztonságosan játszhatnak a gyerekek. Tökéletes gyermek születésnapi bulikra vagy karácsonyi ajándéknak.

Ez a játék tökéletesen megmozgatja a gyerekek gyakorlati képességeit, intelligenciáját, a világ ismeretét, és nem utolsó sorban távol tartja őket a videójátékoktól. :-)

Vulkán hanggal és valósághű füsttel

1. Ügyelj arra, hogy a vízbevezető nyílásnak majdnem teljesen fel kell lennie vízzel.

2. A permetezőnyílásnak száraznak és a vulkán permetezését akadályozó vízcseppektől mentesnek kell lennie.

3. Ha a fenti két feltétel teljesül, de a permetezés továbbra sem működik, kérjük, döntsd meg a vulkánt, hogy a víz hozzáérjen a permetező részhez. Normális esetben a vulkán permetezése körülbelül egy percig tart. Ha a permetezés leáll, az azt jelenti, hogy a vízszint csökken, tölts utána vizet.

4. Ha a hang, a permet vagy a fény gyengül vagy gyengül, kérjük, cseréld ki az elemeket.

 

Adatok
Szállítási költség:
990
Garancia:
12
Gyártó:
DINOTRONIC
Cikkszám:
dinoszaurusz-versenypalya-vulkan
Vélemények
Segíts másoknak és írd meg te elsőként a véleményed a termékről!
Hasonló termékek