Ingyenes szállítás 30.000 Ft feletti vásárlás esetén, alatta 990 Ft-tól.

Játék & távirányítós modell Kérdésed van?
+36-70/224 90 89

 

Teddy futóbicikli - kék
Teddy futóbicikli - kék
14 900 Ft

Teddy futóbicikli - kék

Teddy futóbicikli - Gyermeked legelső kerékpárja, állítható ülésmagassággal!

Raktáron. Szállítás: 1 nap.
14 900 Ft
Részletek

Gyermeked első kerékpárja


Mielőtt gyermeked felszáll egy pedálos kerékpárra, érdemes megismerni őt a kétkerekű járművel. És itt jön a Teddy futóbicikli, amely nem rendelkezik pedálokkal, de már megtanítja a kisgyermeket, hogy kormányozza a járművet a kormánykerékkel, és lehetővé teszi az egyensúly gyakorlását.

A kisgyermekek leggyakoribb kihívása, amikor első lépéseket tesznek kerékpáron, a lábak felemelése a talajról és a pedálra helyezése. Egy terepkerékpár esetében ez a probléma megszűnik, mert a gyermek folyamatosan érintkezik a talajjal. A stabil fémváz megszokja a kisgyermeket egy ilyen járműszerkezethez, és megkönnyíti a későbbi, teljes méretű berendezésen való vezetés megtanulását.

A lábak megtámasztásának lehetősége felbecsülhetetlen egy gyermek számára, mert megerősíti benne a biztonságérzetet és a saját képességeibe vetett hitet, valamint az ügynökséget és a jármű irányítását. Ennek köszönhetően a kisgyermek a kerékpározás egyéb aspektusainak elsajátítására összpontosíthat, például a kormánykerék kormányzására, a kanyarodásra, a lábakkal való fékezésre.

Kiváló minőség és kényelem kisgyermeked számára

A Teddy futóbiciklit a kiváló termékminőséget ötvözi egy érdekes dizájnnal. A gyermekek számára a játékok megjelenése és élénk színei nagy jelentőséggel bírnak, és ez a modell kielégíti az igényeiket, mert a Teddy egyensúlyi kerékpár két színváltozatban kapható: kék és rózsaszín.

Az egyensúlyi kerékpár kiváló befektetés a gyermek egészségéhez és megfelelő fejlődéséhez. Sőt, az anyával és apával vagy nagyszülőkkel közös utazások lehetősége pozitív és szoros családi kapcsolatokat épít ki. A mérlegbicikli több, mint egy jármű, remek szórakoztató és felejthetetlen pillanatokat tölt el aktívan szeretteivel.

A tökéletes ajándék nem létezik? És mégis! És ez Teddy futóbiciklije!

Méretek

Adatok
Szállítási költség:
990
Garancia:
12
Gyártó:
Gimme
GTIN:
5907773222880
mpn:
B66001
Cikkszám:
B66001-futobicikli-kek
Kiegészítő termékek
Vélemények
Segíts másoknak és írd meg te elsőként a véleményed a termékről!
Hasonló termékek